Keuringen

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje...
Elk bedrijf dient te voldoen aan de Europese (NEN-EN 50110) en Nederlandse (NEN 3140) richtlijnen voor inspectie, beheer en onderhoud van electrotechnische installaties.
De in deze richtlijnen beschreven procedures worden door de wetgever, de arbeidsinspectie en door verzekeringsmaatschappijen als bindend beschouwd.
Het is dus zeer belangrijk voor u om doorlopend aan deze eisen te blijven voldoen.

Vandaag een prijs opgave? Geen probleem.
Morgen beginnen? Dat kan.
Vanavond een offerte opstellen om morgen te kunnen aanbieden? Oké!

DEWALT KLOPBOORMACHINE 650W TWEETOERIG

Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen. Wanneer uw machines volgens deze norm is gecertificeerd, is er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit. Verderop op deze pagina meer informatie over de wetten en regels. Uw goedgekeurde machine wordt voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is, u krijgt tevens een certificaat op papier met alle relevante gegevens over de machine en de keuring.

De aangeleverde machines moeten voorzien zijn/worden van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het certificaat terug te vinden is. Meestal wordt dit in de machine gegraveerd. Wij kunnen gebruik maken van de door u gehanteerde en zelf aangebrachte identificatienummers, indien deze niet aanwezig zijn, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Met een keuringscertificaat kunt u aantonen dat uw machines veilig zijn, en dit bespaart u een hoop ellende met de ARBO diensten en verzekeringsmaatschappijen. Wij maken graag een afspraak met u, om al uw electrisch gereedschap tot 1000 volt volgens NEN 3140 te keuren en certificeren. Voorkomen is beter, bel ons voor een afspraak 0652593058

KABELHASPEL 40 MTR. 3X 2.5 THERMO RUBBER
 
MAKITA SLAGBOORMACHINE 13MM HP 2051