Beveiliging

Waar hoort noodverlichting te hangen? En aan welke eisen dient noodverlichting te voldoen? Welke wettelijke verplichtingen zijn er en welke normen moet ik hanteren? Kortom: hoe kan ik verantwoord handelen? MM - Techniek helpt u op weg voor meer informatie zijn wij altijd bereikbaar om u verder te informeren.

De pictogrammen zijn conform NEN 6088, dit wel zeggen dat met tekeningen wordt afgebeeld waarheen de vluchtwegen leiden. Uiteraard wordt het onderhoud met de grootste nauwkeurigheid uitgevoerd en tegen een zeer scherpe prijsstelling.

Noodverlichtingsarmaturen werken alleen na netspanning- uitval. Transparanteverlichting werkt zowel bij netspanning- aanwezigheid als na spanningsuitval en heeft de mogelijkheid om in de betsituatie geschakeld te worden. Noodverlichtingsarmaturen t.b.v. vluchtwegverlichting zijn armaturen zonder sticker die bedoeld zijn om de vluchtweg of de werkplek te verlichten. Transparant- verlichtingsarmaturen t.b.v. vluchtwegaanduiding zijn voorzien van een pictogramsticker die de vluchtroute duidelijk maakt en dienen zowel bij netspanning-
aanwezigheid als na netspanninguitval te werken. Alle armaturen zijn voorzien van een eigen noodstroombron
en worden compleet met een TL van 8W geleverd.

nv1
nv5
Er zijn veel meer diverse merken en producten op de mark, dus vraag gerust ons een diskunde advies voor welke producten voor u het beste is.
nv3
 
 
 
nv1nv5